Loading...

Nu ben ik een | Forum

Topic location: Forum home » General » General Chat
caicai2017
caicai2017 Dec 6
Maar hier is het ding - het is basketbal. Dat soort opmerkingen en artikelen maakt niet zoveel uit als ik dacht. Wanneer mensen me vragen waarom ik [url=http://www.asdthanit.it/Nike-Roshe-Run-Donne-c-63.html]Nike Roshe Run Donne[/url] kritiek [url=http://www.egbertvanwijk.nl/Adidas-Tubular-Dames-c-14.html]Adidas Tubular Dames[/url] niet laat vallen, zeg ik, omdat het basketbal is. Je weet wat ik bedoel? Ik mag de game spelen waar ik elke dag dol op ben. Dat is het perspectief dat ik opdeed tijdens twee ACL-operaties - ik moest werken om de beste speler te zijn die ik kon zijn en me geen zorgen te maken over de andere jongens in mijn klas. Veel jongens lezen graag in kritiek en rankings, maar als je alle negatieve [url=http://www.lemontlaur.fr/...dyssey-homme-c-3_87/]Nike Air Odyssey Homme[/url] commentaren blijft lezen, [url=http://www.lemontlaur.fr/...0-femme-noir-c-1_67/]Nike Air Max 90 Femme Noir[/url] wordt je [url=http://www.amaryllis.es/Nike-Air-Max-90-Hombre-c-1_12.html]Nike Air Max 90 Hombre[/url] gewoon gedood. Je raakt erin verstrikt. Het komt in je hoofd. Ik gaf altijd om de ranglijsten - het was een manier om te zien hoe je [url=http://www.anthonytouma.fr/Adidas-ZX-Flux-Femme-c-1_31.html]Adidas ZX Flux Femme[/url] op nationaal niveau bent gestapeld. Het was gewoon een doel dat je stelde om te zien of je het kon bereiken. Maar uiteindelijk heb ik geleerd dat het allemaal alleen maar lawaai is waar je niet te veel in kunt lezen, anders krijg je die kritiek constant over je heen.
In de nacht van het bericht stuurde CP3 me nog een bericht dat ook bij mij bleef. Hij vertelde me: "Werk hard, concurreer en bouw voort op de basis die je al hebt gelegd."
"Daarna," voegde hij eraan toe. "Alles is mogelijk."
Dat is toen het mij raakte. Mijn besluit zal altijd van binnenuit moeten komen. Verwondingen en tegenslagen, die zijn aan [url=http://www.lemontlaur.fr/...erstar-femme-c-1_14/]Adidas Superstar Femme[/url] God. Maar je doelen, je dromen, je drang om een ??grote blessure op te lossen, dat heb je [url=http://www.asdthanit.it/Nike-Air-Huarache-Donne-c-24.html]Nike Air Huarache Donne[/url] allemaal onder controle.
Zie je, ik heb altijd een grote verbeelding gehad. Als kind droomde ik ervan om mijn naam te horen roepen op de avond van het vertrek, natuurlijk. Maar ik fantaseerde ook over de man te zijn die scoort en [url=http://www.fizelson.fr/Nike-Air-Presto-Femme-c-66.html]Nike Air Presto Femme[/url] de winnende slag raakt. Ik zou degene zijn die back-to-back aanstootgevende en verdedigende acties uitvoert om een ??spel te verzegelen.
Ik droomde ervan franchisenemer te zijn.
Sacramento, luister - ik ben hier om eraan te werken de speler te zijn die ik me heb voorgesteld. Toen ik 20 werd geplukt, was ik zo opgewonden dat ik naar een plaats als Sacramento kon komen waar ik me echt kon ontwikkelen. Voor mij was [url=http://www.roberttrinick.co.uk/...ax-1-womens-c-39_40/]Nike Air Max 1 Womens[/url] de twintigste een loterij. Omdat het een kans was.
Nu ben ik een groentje, niet meer dan dat. Ik ben klaar om mijn nieuwe leven hier te beginnen. Sacramento is een franchise die zich inzet voor de [url=http://www.amaryllis.es/...nd-Mujer-c-1_22.html]Nike Air Max Command Mujer[/url] ontwikkeling van de jonge groep die we hebben, en ik denk dat er geen betere plek voor mij is om te zijn. God wist precies wat hij deed, ik ben precies waar ik zou moeten zijn. Ik ben klaar om je te laten zien waar ik het over heb.
Mijn verhaal tot nu toe gaat over tegensla